Voor ieder feest hebben wij de juiste tent

Niko Tentenverhuur verzorgt al jaren party- en feestttenten voor evenementen en feesten zoals dorpsfeesten, crossevenementen, verjaardagen, bruiloften, jubilea en meer. En bij ons heeft u een ruime keuze uit verschillende partytenten. Zo hebben wij Alu-constructie tenten maar ook compacte ijzeren buizenframe tenten die overal tussen passen. Niko Tentenverhuur zit in Drenthe maar wij verhuren tenten in heel Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over onze producten.

Een scherpe prijs, zonder verrassingen

Bij ons vindt u voor al onze tenten, accesoires en overige aanbiedingen de scherpste prijzen. Daarnaast zorgen wij ervoor dat u nooit voor verrassingen komt te staan. U krijgt van ons altijd vooraf de gehele prijs.

Nette en veilige tentzeilen

Bij Niko Tentenverhuur hechten wij een hoge waarde aan veiligheid. Alle tenten worden zorgvuldig opgebouwd door onze ervaren werknemers. De tenten zijn berekend en gekeurd, hierdoor kunnen wij uw veiligheid garanderen. Tevens zijn onze tentzeilen gemaakt van brandvertragend M2 materiaal. Kortom, u hoeft u nergens zorgen om te maken!

Klanttevredenheid gegarandeerd

Wij doen er alles aan om u als klant tevreden te stellen. Bij Niko Tentenverhuur heeft u één aanspreekpunt die u 24/7 kunt bereiken. Met dit aanspreekpunt wordt alles overlegd en geregeld, zo voorkomen wij onduidelijkheid en frustratie en garanderen wij dat alles gebeurt precies zoals u het wilt.

Neem contact op!

Stuur uw vraag of suggestie naar ons, en we zullen zo spoedig mogelijk reageren.

Not readable? Change text. captcha txt